Flyttstädning i Linköping Fönsterputsning

Hemstäd Linköping

Nils Flyttstäd erbjuder professionell hemstädtjänst för att ge ditt hem den renaste och fräschaste känslan. Med vår noggranna arbetsmetod och användning av högkvalitativa rengöringsprodukter och utrustning tar vi bort smuts, damm och oönskade fläckar effektivt, vilket lämnar ditt hem skinande rent och inbjudande.

Vi skräddarsyr våra tjänster för att passa dina specifika behov, oavsett om du behöver grundlig städning av hela huset eller bara några utvalda områden. Vårt mål är alltid att leverera en högkvalitativ service och överträffa dina förväntningar när det gäller hemstädning.

För golv och fönster används en ångmaskin av mycket hög kvalitet som få firmor använder. Med denna maskin får vi ett extra gott resultat av städning av golv och fänster. 

Ge ditt hem den omsorg det förtjänar och låt Nils Flyttstäd ta hand om städningen åt dig. Kontakta oss idag för att boka en tid eller få mer information om våra hemstädtjänster. Vi är här för att göra ditt hem skinande rent och bekvämt för dig och din familj.

Pris Hemstäd

Pris: 350 / tim (efter RUT)

Priset för hemstäd är efter RUT-avdrag.

Om Nils Flyttstäd

Vi tror på att kombination av väl utförda jobb med bästa pris är för våra kunder det viktigaste.

Vi finns nära dig i Linköping men hjälper kunder i hela Östergötland.

Kontakta oss

För mer information eller för bokning kontakta oss.

Nils Rösing - Nils Flyttstäd
Tel. 0723-13 60 47
E-post: info@nilsflyttstad.se