Meny

BÄST!
25.11.22
Ert omdöme
Fantastiskt bra bemötande och återkoppling❤️. Den bästa städning jag sett i mitt 67-åriga liv. Jag kan varmt rekommendera Nils och hans team! ?
Show more
  • Lena 2022/11/25
    Frågetecknet kom dit av misstag ?. Här finns inga tveksamheter!!!
Flyttstäd Kagagatan Linköping
19.08.22
Ert omdöme
Trevligt bemötande och utmärkt städning !
Rekommenderas varmt !
Show more
Utmärkt på alla sätt!
27.05.22
Ert omdöme
Trevligt och smidigt bemötande. Punktliga. Städningen var den bästa jag sett. Ett plus i kanten för stegvis dokumentation via sms och foton under städningens gång. Otroligt prisvärd städning. Rekommenderas varmt!
Show more
Bästa flyttstädningen
01.05.22
Ert omdöme
Väldigt trevligt bemötande och duktiga, bjöd på extra städ och väldigt flexibla. Rekommenderas starkt!!
Show more
Aldrig en tvekan
18.11.21
Ert omdöme
Från första kontakt till utförande är betyget fem av fem möjliga! Bra kommunikation rakt igenom och att ta sig an mossa på fönsterblecken och sen bjuda på det gör att jag skulle rekommendera Nils till alla som frågar om flyttstädning. Med gott samvete kan vi nu lämna vidare lägenheten till nästa hyresgäst! Tack!!!
Show more
Sandra
30.09.21
Ert omdöme
Blev en liten påbackning av hyresvärden efter miss i städningen, ringde upp er direkt och ni var på plats knappt 1 timme senare och åtgärdade det direkt! Superbra service och hjälpsamma, kan varmt rekommendera er till andra ⭐️
Återkommer vid nästa flytt!?
Show more
Flyttstädning som rekommenderas!!!
19.08.21
Ert omdöme
Proffsigt, klockren kommunikation, fantastiskt snyggt slutresultat, rekommenderas till 100%
Show more
Rekommenderas till 100%
20.07.21
Ert omdöme
Det kändes väldigt tryggt att anlita er för att ordna med städningen. God kommunikation genom hela processen, kunde i lugn och ro fokusera på själva flytten. Fantastiskt jobb! Tillochmed hyresvärden blev imponerad av hur väl städat det var, stor eloge!
Show more
Kerstin Stål
18.06.21
Ert omdöme
Hej Lämnade min lägenhet till Nilsflyttstäd. Lägenheten blev rengjord på ett mycket proffsigt sätt. Jag kan lugnt lämna min lägenhet till de nya köparna och känna mej trygg De bjöd också på En timme i mitt badrum Det behövdes berkligen frächas upp Kan verkligen rekommendera Nils flyttstäd
Show more
Proffsigt utmärkt flyttstäd
09.05.21
Ert omdöme
Tydliga bra priser. Flexibel. Mycket tydlig, ärlig och trevlig kommunikation. Städade även på en söndag utan att ta extra betalt. Bjöd på flera rabatter. Utmärkt städning.
Show more
Bra och professionell flyttfirma
06.05.21
Ert omdöme
Snabb kontakt, tydlig information om vad som gäller inför städningen. Bjöd på städning av taket trots att det inte ingick. Jättefint resultat!
Rekommenderar firman och kommer absolut använda den nästa gång jag behöver flyttstäd!
Show more
  • Caroline Eklund 2021/05/06
    Menade att skicka in 5 stjärnor!! går det ändra?
Bästa flyttstädet
28.04.21
Ert omdöme
Trevligt bemötande, snabb återkoppling, seriöst, professionellt med ett skinande rent resultat. Kan inte bli bättre än så
Show more
Oerhört professionellt rakt igenom!
26.11.20
Ert omdöme
Vänligt och mycket seriöst bemötande från första början. Snabb leverans av tjänsten. Skinande blankt, rent och snyggt i minsta skrymsle och varje vrå! Återkoppling med bilder från suverän städning. Rekommenderas varmt!
Show more
Flyttstädning av högsta klass!
01.10.20
Ert omdöme
Oerhört nöjd med Flyttstädningen. Bra kontakt innan, under och efter utfört arbete. Väldigt professionell! Kan varmt rekommendera Nils flyttstäd.
Show more
Städ av Förråd 1
30.05.20
Ert omdöme
Mycket bra flyttstädning av min förra lägenhet trots att fönstren var mycket grisigare än jag trodde. (Gamla fönster fullt med intorkat flugbajs i)
Finns inget att klaga på. 5/5. /Christoffer Johansson.
Show more
Ett utmärkt val!
17.03.20
Ert omdöme
Professionellt och fint bemötande från början till slut. Bra pris, hög kvalitet och noggrannhet i allt! Jag är pälsdjursallergiker och bad om extra hjälp med detta i lägenheten jag skulle flytta till (förra hyresgästen hade katter). Nils och co. gjorde ett fantastiskt jobb med lägenheten och jag känner inget av min allergi sedan inflyttningen. Min sambo och jag är mer än nöjda och kan varmt rekommendera Nils Flyttstäd.
Show more
Bästa flyttstädet på marknaden?
08.03.20
Ert omdöme
Ett nöje att ha att göra med en ärlig, effektiv och hårt arbetande entreprenör. Nils fixar där andra går bet, till ett helt rimligt pris och mycket god prestanda. Jag kan därför ge Nils flyttstäd mina oreserverade rekommendationer. Ett måste om man ska ha ett bra flyttstäd!
Show more
Värt varenda krona
21.01.20
Ert omdöme
Väl utfört arbete, trots en specialare från min sida. Supernöjd.
Show more
Johan
12.01.20
Ert omdöme
Smidigt, generöst och väldigt bra utfört jobb!
Show more
Proffsig och generös
25.11.19
Ert omdöme
Jag är supernöjd med resultatet av Nils flyttstädning. Först och främst ett proffsigt bemötande och väldigt flexibel och tillmötesgående med mina önskemål.

Städningen har gjorts med noggrannhet och hög kvalitet. Utöver detta bjöd Nils även på två timmars extra arbete. Jag kan helhjärtat rekommendera Nils Flyttstäd.
Show more
Nils Flyttstäd hos oss
08.10.19
Ert omdöme
Ett fantastiskt kundbemötande och en städning som utfördes proffsigt! Kan varmt rekommendera denna firma både inför visning och försäljning av hus! samt flyttstäd. Så rent och snyggt!!! Kommer absolut att anlita dem när det är dax för flyttstäd!!!
Show more
Storstädning kök o badrum
23.09.19
Ert omdöme
Så rent har det nog aldrig varit! Stort tack!
Show more
Johannes - Supernöjd
14.08.19
Ert omdöme
Professionell, tillmötesgående, noggrann och slutligen prisvärd. Min lägenhet var riktigt skitig på sina håll vilket medförde 4h extra jobb. Nils var snäll och bjöd på två av de timmarna. Jag är helnöjd!
Show more
Bostadsrätt med inglasad balkong
06.08.19
Ert omdöme
En seriös firma med mycket bra service och bemötande. Vi är mycket nöjda med städningen. Fönstren och inglasningen på balkongen har nog aldrig varit så rena! Imponerande. Allt runtomkring med nycklar, faktura osv har också fungerat fantastiskt bra. Tack Nils med medarbetare!
Show more
Tack för klockren städning!
28.06.19
Ert omdöme
Som min man skrev till mig efter att ha kollat igenom lägenheten när Nils och medarbetaren var färdiga: "J-ar vad den är ren".

De var i tid, jobbade till och med snabbare än de sagt, bemötandet var mycket gott och resultatet alldeles lysande. =D
Show more
Kurre
19.04.19
Ert omdöme
Köpte flyttstädning.
Nils Flyttstäd var punktliga, jättetrevliga och bostaden blev ordentligt städat. Fullfjädrade städproffs! Så rent och glänsande har det aldrig varit!

Proffsigt bemötande från alla inblandade; företaget känns seriöst, jämfört med andra skuttfirmor som erbjudit tjänster i samband med vår flytt.

Har aldrig anlitat ett städföretag. Jag är petig och vill egentligen inte att någon annan städar hos mig (det känns för "privat"), men vi överväger faktiskt att ta hjälp av Nils Flyttstäd i vårt nya bostad.
Show more
Victoria
17.04.19
Ert omdöme
Rekommenderar start Nilsflyttstäd!! Så skönt att man hittat en bra städfirma man kan lita på! Håller vad dom lovat och utför jobbet på ett väldigt proffsigt sätt.Rekommenderas varmt!!
Show more
Flyttstädning
24.03.19
Ert omdöme
Googlade runt en hel del tills vi hittade Nils Flyttstäd som vi fastnade för då de fått väldigt bra recensioner om bra service, levererans av det som lovas och till ett bra pris. Och håller verkligen med!!! Otroligt bra resultat som vi är väldigt nöjda med. Allt gick väldigt smidigt, allt ifrån kommunikation och bemötande till kvalitet på arbetet. Vi rekommenderar STARKT Nils Flyttstäd alla dagar i veckan!
Show more
Förutsättning 43 kvm i Linköping
25.01.19
Ert omdöme
Perfekt utfört städning med utmärkt service och bemötande!!!
Show more
Novemberflytt med kort varsel
14.12.18
Ert omdöme
Otroligt professionell och smidigt genomförd flyttstäd. Billigt pris och är jättenöjd med resultatet! Kan inte rekommendera tillräckligt!
Show more
Flyttstäd
27.11.18
Ert omdöme
Ett strålande jobb ni gjort . Trevlig kontakt.
Kan verkligen rekommendera er .
Show more
Fantastisk jobb!
27.11.18
Ert omdöme
Efter en hel del googlande så fastnade jag för Nils Flyttstäd efter pris, recensioner och tillgänglighet. Anlitade honom för flyttstäd av stor villa.
Resultatet var som ett skolboksexempel. Fanns inTe minsta lilla att anmärka på.
Dessutom hade han städat rent en Altan som vi inte diskuterat innan
Varmaste rekommendationer!
Show more
Proffsigt och prisvärt
24.11.18
Ert omdöme
Behövde snabb flyttstädning av mindre radhus. Jag fick direkt ett mycket gott intryck av Nils. Han tog snabbt kontakt efter offertförfrågan och gjorde en bedömning på plats. Under arbetet hörde han av sig om han stötte på problem. Förutom städningen transporterade han bort en trasig kyl/frys. Städningen utfördes mycket noggrant och proffsigt och var dessutom prisvärt. Jag rekommenderar Nils å det varmaste!
Show more
Akut städning av mycket skitig bostadsrätt
20.08.18
Ert omdöme
När jag kontrollerade hur städningen av de tidigare ägarna var utförd bemöttes jag av en lägenhet som var totalt nedsmutsad. Badrummet: tandkräm I handfatet och på blandaren. skitigt badkar, taket hade massor fläckar och golvbrunnen hade nog aldrig blivit rengjord under deras 22 år I lägenheten. I köket var kyl/frys skitiga och spisfläkten dröp av fett, luckorna var täckta med små bruna fläckar och taken, lamporna och eluttagen var belagda av fett. I samtliga rum var taken skitiga, fönstren var ej rengjorda och alla dörr- och fönsterkarmar var skitiga. Inte ens golven var skurade ordentligt.
- Man kan bara spekulera I hur de människorna har levt.

Fredag morgon ringer jag till Nils Flyttstäd som kommer upp till lägenheten vid kl10. En bedömning gjordes att han behövde ta in en kille till och jobba tills dagen därpå för aff få rent allt. Lyckligtvis blev de klara på fredagen, vid sådär 20 på kvällen.

Ett stort tack till er för att ni kunda dyka upp så snabbt och att ni verkligen kan jobba när det krävs!

Jag rekomenderar verkligen er som läser detta att välja Nils Flyttstäd!
Show more
Oskar Thunmarker - flyttstäd inom Linköping
13.07.18
Ert omdöme
Jag flyttade inom Linköping och har använt mig av Nils Flyttstäd. Utöver själva städningen, som i sig var helt perfekt utan några som helst anmärkningar, gick Nils "above and beyond" genom att erbjuda sig hjälpa mig att hissa ner en stor soffa från en loftgång 2 våningar upp i luften till marken.

Stort tack Nils! Rekommenderas starkt. Jag kommer att höra av mig igen vid nästa flytt!
Show more
Toppjobb!
26.06.18
Ert omdöme
Skinande rent från golv till tak. Konkurrenskraftigt pris och dessutom hittades min vigselring. Tack för ett strålande jobb!
Show more
Flyttstädning 140kvm i Linköping
13.06.18
Ert omdöme
Trevligt tillmötesgående och bra utfört arbete . Supernöjd
Kan varmt rekommendera:
Show more
Flyttstädning av stor våning
24.05.18
Ert omdöme
Nils gjorde ett strålande jobb när han flyttstädade min våning i centrala Linköping. Allt ifrån golv, lister, väggar, badrum, kök och fönster. Vill ni ha en flyttstädning med bra resultat tveka inte utan nyttja Nils flyttstäd.
//J
Show more
Lägenhet i Linghem
10.02.18
Ert omdöme
Fantastiskt duktig firma som varit enkla att kommunicera med, varit oroligt trevliga och duktiga och dessutom för ett toppenpris!! Ska rekommenderas till alla mina vänner som ska flytt
Show more
Flyttstädning 140kvm i Linghem, Linköping
22.01.18
Ert omdöme
Bra insats. Städningen var inte lätt. Endå försökte företaget att lösa fallet på ett bra sätt. Det fanns en mycket bra kommunikation mellan oss. Nils är mycket duktig. Från min sidan kan jag bara rekommendera han och hans företag.
Show more

NILS FLYTTSTÄD

nils-flyttstad.jpg
ikoncert.jpg

- Godkänd för F-Skatt
- Registrerad för moms
- Skuldsaldo 0kr
- Godkänd kredithistorik

Här kan ni som besökare se vad våra kunder tycker om våra uppdrag. Här kan ni som fått uppdrag utfört lämna ert omdöme.

För att lämna ett omdöme klicka in på fliken som heter Skicka omdöme.

Vi på Nils Flyttstäd tackar på förhand för er medverkan

Om Nils Flyttstäd

Vi tror på att kombination av väl utförda jobb med bästa pris är för våra kunder det viktigaste.

Vi finns nära dig i Linköping men hjälper kunder i hela Östergötland.

Kontakta oss

För mer information eller för bokning kontakta oss.

Nils Rösing - Nils Flyttstäd
Tel. 0723-13 60 47
E-post: info@nilsflyttstad.se