Flyttstädning i Linköping Fönsterputsning

Tobias
08.02.24
Ert omdöme
Vi blev jättenöjda. Förutom att själva städningen blev bra utan anmärkningar fick vi proffsigt bemötande & snabb återkoppling. Plus i kanten var också att få bilder på alla ytor som rengjorts.
Show more
Bäst i Linköping på flyttstäd
31.01.24
Ert omdöme
Efter att jag läst recensioner på olika städfirmor bestämde jag mig för att testa nils flyttstäd då dom hade fått väldigt höga betyg. WOW !! Resultat blev så himla bra, aldrig varit med om något liknande! Så glad för att jag valde nils flyttstäd och kommer göra det nästa gång med glädje! Rekommenderar ALLA att boka, ni kommer inte bli besvikna, så otroligt proffsiga på alla sätt!
Show more
Toppenfirma!
17.01.24
Ert omdöme
Fick tips från en kompis om att anlita Nils flyttstäd då hen var väldigt nöjd med dom och vi förstår det. Toppenfirma! Så enkelt och smidigt att boka och lämna nycklar. Proffsigt bemötande och utförande med kommunikation och bilder under städprocessen. Att lägenheten kunde bli så skinande fin trodde vi inte. Vi är supernöjda och rekommenderar varmt Nils Flyttstäd till de som är i behov av flyttstäd.
Show more
Väldigt nöjd!
14.01.24
Ert omdöme
Flyttstädningen utfördes snabbt, snyggt och utan några problem.
Väldigt nöjd, kan varmt rekommendera!
Show more
Flyttstädning extraordinaire
07.01.24
Ert omdöme
Har anlitat Nils två gånger (en för 4 år sen när jag hyrde lägenhet i Gottfridsberg samt nu som jag flyttar från östra Valla). Alltid trevlig, tillgänglig, professionell med toppenbra service på en mycket bra pris). Det finns inte någon som matchar kvaliteten, effektiviteten samt prisvärdet. 5 stjärnor minst
Show more
Överträffade mina högsta förväntningar
30.12.23
Ert omdöme
Städningen var utmärkt, och personalen väldigt hjälpsam och trevlig, med god kommunikation från början till slut. Rekommenderar starkt, och skulle utan tvekan anlita igen vid behov av flyttstädning.
Show more
Fantastiskt proffsiga!
27.12.23
Ert omdöme
Otroligt tillmötesgående och flexibla. Städningen blev godkänd trots en väldigt petig hyresvärd.

Hade haft självhäftande fästen på kakel som verkade helt omöjligt att få bort. Dom ringde och förklarade och jag sa att då får dom låta det vara då dom försökt en timma med allt dom hade.

Lite senare messade dom och hade lyckats få bort det fast det dragit ut på tiden så bjöd dom på extratiden dom fått slita med det.

Sjukt bra firma. Finns inget att klaga på alls. Rekommenderas 100%!
Show more
En riktigt bra städfirma!
17.12.23
Ert omdöme
Allt ingick och allt blev bra!! Smidig och lätt att kommunicera med. Rekommenderas till alla som vill ha ett perfekt resultat utan krångel, tack Nils.
Show more
Jonathan
14.11.23
Ert omdöme
Nisse otroligt tillmötesgående och flexibel!
Ryckte in på en söndag sent när jag behövde honom som mest..
Tror inte det är många firmor som hade gjort det.
Vill ni ha en seriös städfirma då har ni kommit rätt.
Show more
Perfekt städat!
23.10.23
Ert omdöme
Vi funderade på att städa vår villa själva eftersom vi hade gott om tid med flytten. Trots 200 kvadratmeter så tänkte vi att det kan väl inte vara så svårt och kan väl knappt vara värt den stora kostnaden för en städfirma. När vår mäklare ändå rekommenderade oss att ta en städfirma så hittade vi Nils flyttstäd när vi googlade. Eftersom de hade så bra omdömen så anlitade vi dom. När vi efteråt granskade städningen så blev vi extremt nöjda. Huset har aldrig varit i närheten av att vara så fint städat. Trodde knappt att det var möjligt att få allt att glänsa igen så mycket så att det nästan såg nytt ut igen.
Kan varmt rekommendera Nils flyttstäd. Vi har i och för sig aldrig anlitat någon annan firma vid en flytt, men vi har svårt att se att någon annan firma skulle ha gjort ett bättre jobb.
Show more
Fantastisk städfirma!
08.10.23
Ert omdöme
Kan varmt rekommendera Nils Flyttstäd AB! Min hyresvärd är känd för att vara extremt noggrann med flyttstädningen och det är i princip inga städfirmor som klarar sig utan anmärkning; men detta gjorde de på Nils Flyttstäd. Oerhört professionellt bolag, trevliga i kontakterna, bra service och visar stor flexibilitet med tiderna. När det kommer till priset så kostar det med flyttstädning, men jag väljer alla dagar i veckan en städfirma som Nils Flyttstäd där jag vet att allt ingår i priset och det verkligen blir rent, till skillnad från många andra företag som har undantag och dessvärre slarvar. Sammanfattningsvis tveka inte; ring Nils Flyttstäd redan idag, du kommer inte ångra dig!!
Show more
Utmärkt utfört arbete
05.10.23
Ert omdöme
Nils är en mycket sympatisk person och har ett professionellt sätt att arbeta, allt för kundens bästa. Det har gått snabbt från kontakt, till inspektion och därefter utförd städning. Resultatet är helt fantastiskt med glittrande rena ytor. Jag förstår verkligen varför Nils Flyttstäd ligger i topp i stan och kan inte göra annat än starkt rekommendera dem.

Torbjörn
Show more
Lika nöjd som vanligt
01.10.23
Ert omdöme
Full pott för både kontakt från början till slut, service, kvalitet på själva städjobbet samt priset. Nils Flyttstäd känns tryggt och gediget rakt igenom.
Show more
Proffs
29.09.23
Ert omdöme
Snabbt, enkelt och smidigt genom hela kontakten. Resultatet blev dessutom kanon!
///Barbro
Show more
Marta
20.09.23
Ert omdöme
Väldigt professionellt städ och snabba svar. Vill verkligen göra de bästa för kunden, gör det lilla extra för att man ska bli nöjd!
Kommer rekommendera Nils till andra!
Skoj att få bilder på fina resultatet ?
Show more
Mycket professionellt
30.06.23
Ert omdöme
Tack Nils!
Mycket professionellt från upphandling, kommunikation, resultat och dokumentation!
(Flyttstädning 4 rum med extra sanering för pälsdjur)
Mvh Siti och Martin
Show more
Perfekt resultat varje gång.
26.04.23
Ert omdöme
Hittade visitkortet i en lägenhet jag flyttade in i. Var så nöjd så jag beställde flyttstäd från Nils i huset jag just sålt, nya ägarna var helnöjda.
Därför kändes det självklart att de skulle få flyttstäda min lägenhet igen då det blev flytt till en större lya.
Kan varmt rekommendera deras tjänster.
Show more
Bäst
10.03.23
Ert omdöme
Bäst i stan på flyttstäd.
Alltid kliniskt rent.
Show more
Kerstin
24.02.23
Ert omdöme
Har haft Nils flyttstäd till två flyttstädningar på kort tid och är SÅ nöjda. Allt funkar perfekt och dom har fantastisk service. Tack Nils med medarbetare för ett fantastisk jobb.
Show more
Froste
22.02.23
Ert omdöme
Mycket trevligt och flexibilitet bemötande! Fantastiskt duktiga och noggranna på sitt jobb, håller en uppdaterade under hela processen med tillfredsställande före och efter bilder. Absolut topp kvalitet på utförande och rekommenderar hela hjärtat dom i framtiden till alla som
behöver dom!!
Show more
Alexandra
17.02.23
Ert omdöme
Den bästa flyttstädningen! Har anlitat Nils flyttstäd vid tre tillfällen nu. Jättebra bemötande och väldigt serviceminded. Fick bilproblem när jag skulle lämna nyckeln och då kom Nils utan extra kostnader och hämtade den! Städningen finns det inget att anmärka på överhuvudtaget, den är fantastisk! Dokumenteras även väldigt bra med bilder på allt som är gjort. Kommer definitivt att välja Nils flyttstäd i framtiden och rekommenderar alla andra att göra samma sak. Känns bra att överlämna ett ordentligt och rent hem till den som ska flytta in.
Show more
BÄST!
25.11.22
Ert omdöme
Fantastiskt bra bemötande och återkoppling❤️. Den bästa städning jag sett i mitt 67-åriga liv. Jag kan varmt rekommendera Nils och hans team! ?
Show more
  • Lena 2022/11/25
    Frågetecknet kom dit av misstag ?. Här finns inga tveksamheter!!!
Flyttstäd Kagagatan Linköping
19.08.22
Ert omdöme
Trevligt bemötande och utmärkt städning !
Rekommenderas varmt !
Show more
Utmärkt på alla sätt!
27.05.22
Ert omdöme
Trevligt och smidigt bemötande. Punktliga. Städningen var den bästa jag sett. Ett plus i kanten för stegvis dokumentation via sms och foton under städningens gång. Otroligt prisvärd städning. Rekommenderas varmt!
Show more
Bästa flyttstädningen
02.05.22
Ert omdöme
Väldigt trevligt bemötande och duktiga, bjöd på extra städ och väldigt flexibla. Rekommenderas starkt!!
Show more
Aldrig en tvekan
18.11.21
Ert omdöme
Från första kontakt till utförande är betyget fem av fem möjliga! Bra kommunikation rakt igenom och att ta sig an mossa på fönsterblecken och sen bjuda på det gör att jag skulle rekommendera Nils till alla som frågar om flyttstädning. Med gott samvete kan vi nu lämna vidare lägenheten till nästa hyresgäst! Tack!!!
Show more
Sandra
30.09.21
Ert omdöme
Blev en liten påbackning av hyresvärden efter miss i städningen, ringde upp er direkt och ni var på plats knappt 1 timme senare och åtgärdade det direkt! Superbra service och hjälpsamma, kan varmt rekommendera er till andra ⭐️
Återkommer vid nästa flytt!?
Show more
Flyttstädning som rekommenderas!!!
19.08.21
Ert omdöme
Proffsigt, klockren kommunikation, fantastiskt snyggt slutresultat, rekommenderas till 100%
Show more
Rekommenderas till 100%
20.07.21
Ert omdöme
Det kändes väldigt tryggt att anlita er för att ordna med städningen. God kommunikation genom hela processen, kunde i lugn och ro fokusera på själva flytten. Fantastiskt jobb! Tillochmed hyresvärden blev imponerad av hur väl städat det var, stor eloge!
Show more
Kerstin Stål
18.06.21
Ert omdöme
Hej Lämnade min lägenhet till Nilsflyttstäd. Lägenheten blev rengjord på ett mycket proffsigt sätt. Jag kan lugnt lämna min lägenhet till de nya köparna och känna mej trygg De bjöd också på En timme i mitt badrum Det behövdes berkligen frächas upp Kan verkligen rekommendera Nils flyttstäd
Show more
Proffsigt utmärkt flyttstäd
09.05.21
Ert omdöme
Tydliga bra priser. Flexibel. Mycket tydlig, ärlig och trevlig kommunikation. Städade även på en söndag utan att ta extra betalt. Bjöd på flera rabatter. Utmärkt städning.
Show more
Bra och professionell flyttfirma
06.05.21
Ert omdöme
Snabb kontakt, tydlig information om vad som gäller inför städningen. Bjöd på städning av taket trots att det inte ingick. Jättefint resultat!
Rekommenderar firman och kommer absolut använda den nästa gång jag behöver flyttstäd!
Show more
  • Caroline Eklund 2021/05/06
    Menade att skicka in 5 stjärnor!! går det ändra?
Bästa flyttstädet
28.04.21
Ert omdöme
Trevligt bemötande, snabb återkoppling, seriöst, professionellt med ett skinande rent resultat. Kan inte bli bättre än så
Show more
Oerhört professionellt rakt igenom!
26.11.20
Ert omdöme
Vänligt och mycket seriöst bemötande från första början. Snabb leverans av tjänsten. Skinande blankt, rent och snyggt i minsta skrymsle och varje vrå! Återkoppling med bilder från suverän städning. Rekommenderas varmt!
Show more
Flyttstädning av högsta klass!
01.10.20
Ert omdöme
Oerhört nöjd med Flyttstädningen. Bra kontakt innan, under och efter utfört arbete. Väldigt professionell! Kan varmt rekommendera Nils flyttstäd.
Show more
Städ av Förråd 1
30.05.20
Ert omdöme
Mycket bra flyttstädning av min förra lägenhet trots att fönstren var mycket grisigare än jag trodde. (Gamla fönster fullt med intorkat flugbajs i)
Finns inget att klaga på. 5/5. /Christoffer Johansson.
Show more
Ett utmärkt val!
17.03.20
Ert omdöme
Professionellt och fint bemötande från början till slut. Bra pris, hög kvalitet och noggrannhet i allt! Jag är pälsdjursallergiker och bad om extra hjälp med detta i lägenheten jag skulle flytta till (förra hyresgästen hade katter). Nils och co. gjorde ett fantastiskt jobb med lägenheten och jag känner inget av min allergi sedan inflyttningen. Min sambo och jag är mer än nöjda och kan varmt rekommendera Nils Flyttstäd.
Show more
Bästa flyttstädet på marknaden?
08.03.20
Ert omdöme
Ett nöje att ha att göra med en ärlig, effektiv och hårt arbetande entreprenör. Nils fixar där andra går bet, till ett helt rimligt pris och mycket god prestanda. Jag kan därför ge Nils flyttstäd mina oreserverade rekommendationer. Ett måste om man ska ha ett bra flyttstäd!
Show more
Värt varenda krona
21.01.20
Ert omdöme
Väl utfört arbete, trots en specialare från min sida. Supernöjd.
Show more
Johan
12.01.20
Ert omdöme
Smidigt, generöst och väldigt bra utfört jobb!
Show more
Proffsig och generös
25.11.19
Ert omdöme
Jag är supernöjd med resultatet av Nils flyttstädning. Först och främst ett proffsigt bemötande och väldigt flexibel och tillmötesgående med mina önskemål.

Städningen har gjorts med noggrannhet och hög kvalitet. Utöver detta bjöd Nils även på två timmars extra arbete. Jag kan helhjärtat rekommendera Nils Flyttstäd.
Show more
Nils Flyttstäd hos oss
08.10.19
Ert omdöme
Ett fantastiskt kundbemötande och en städning som utfördes proffsigt! Kan varmt rekommendera denna firma både inför visning och försäljning av hus! samt flyttstäd. Så rent och snyggt!!! Kommer absolut att anlita dem när det är dax för flyttstäd!!!
Show more
Storstädning kök o badrum
23.09.19
Ert omdöme
Så rent har det nog aldrig varit! Stort tack!
Show more
Johannes - Supernöjd
14.08.19
Ert omdöme
Professionell, tillmötesgående, noggrann och slutligen prisvärd. Min lägenhet var riktigt skitig på sina håll vilket medförde 4h extra jobb. Nils var snäll och bjöd på två av de timmarna. Jag är helnöjd!
Show more
Bostadsrätt med inglasad balkong
06.08.19
Ert omdöme
En seriös firma med mycket bra service och bemötande. Vi är mycket nöjda med städningen. Fönstren och inglasningen på balkongen har nog aldrig varit så rena! Imponerande. Allt runtomkring med nycklar, faktura osv har också fungerat fantastiskt bra. Tack Nils med medarbetare!
Show more
Tack för klockren städning!
28.06.19
Ert omdöme
Som min man skrev till mig efter att ha kollat igenom lägenheten när Nils och medarbetaren var färdiga: "J-ar vad den är ren".

De var i tid, jobbade till och med snabbare än de sagt, bemötandet var mycket gott och resultatet alldeles lysande. =D
Show more
Kurre
19.04.19
Ert omdöme
Köpte flyttstädning.
Nils Flyttstäd var punktliga, jättetrevliga och bostaden blev ordentligt städat. Fullfjädrade städproffs! Så rent och glänsande har det aldrig varit!

Proffsigt bemötande från alla inblandade; företaget känns seriöst, jämfört med andra skuttfirmor som erbjudit tjänster i samband med vår flytt.

Har aldrig anlitat ett städföretag. Jag är petig och vill egentligen inte att någon annan städar hos mig (det känns för "privat"), men vi överväger faktiskt att ta hjälp av Nils Flyttstäd i vårt nya bostad.
Show more
Victoria
17.04.19
Ert omdöme
Rekommenderar start Nilsflyttstäd!! Så skönt att man hittat en bra städfirma man kan lita på! Håller vad dom lovat och utför jobbet på ett väldigt proffsigt sätt.Rekommenderas varmt!!
Show more
Flyttstädning
24.03.19
Ert omdöme
Googlade runt en hel del tills vi hittade Nils Flyttstäd som vi fastnade för då de fått väldigt bra recensioner om bra service, levererans av det som lovas och till ett bra pris. Och håller verkligen med!!! Otroligt bra resultat som vi är väldigt nöjda med. Allt gick väldigt smidigt, allt ifrån kommunikation och bemötande till kvalitet på arbetet. Vi rekommenderar STARKT Nils Flyttstäd alla dagar i veckan!
Show more
Förutsättning 43 kvm i Linköping
25.01.19
Ert omdöme
Perfekt utfört städning med utmärkt service och bemötande!!!
Show more
Novemberflytt med kort varsel
14.12.18
Ert omdöme
Otroligt professionell och smidigt genomförd flyttstäd. Billigt pris och är jättenöjd med resultatet! Kan inte rekommendera tillräckligt!
Show more
Flyttstäd
27.11.18
Ert omdöme
Ett strålande jobb ni gjort . Trevlig kontakt.
Kan verkligen rekommendera er .
Show more
Fantastisk jobb!
27.11.18
Ert omdöme
Efter en hel del googlande så fastnade jag för Nils Flyttstäd efter pris, recensioner och tillgänglighet. Anlitade honom för flyttstäd av stor villa.
Resultatet var som ett skolboksexempel. Fanns inTe minsta lilla att anmärka på.
Dessutom hade han städat rent en Altan som vi inte diskuterat innan
Varmaste rekommendationer!
Show more
Proffsigt och prisvärt
24.11.18
Ert omdöme
Behövde snabb flyttstädning av mindre radhus. Jag fick direkt ett mycket gott intryck av Nils. Han tog snabbt kontakt efter offertförfrågan och gjorde en bedömning på plats. Under arbetet hörde han av sig om han stötte på problem. Förutom städningen transporterade han bort en trasig kyl/frys. Städningen utfördes mycket noggrant och proffsigt och var dessutom prisvärt. Jag rekommenderar Nils å det varmaste!
Show more
Akut städning av mycket skitig bostadsrätt
20.08.18
Ert omdöme
När jag kontrollerade hur städningen av de tidigare ägarna var utförd bemöttes jag av en lägenhet som var totalt nedsmutsad. Badrummet: tandkräm I handfatet och på blandaren. skitigt badkar, taket hade massor fläckar och golvbrunnen hade nog aldrig blivit rengjord under deras 22 år I lägenheten. I köket var kyl/frys skitiga och spisfläkten dröp av fett, luckorna var täckta med små bruna fläckar och taken, lamporna och eluttagen var belagda av fett. I samtliga rum var taken skitiga, fönstren var ej rengjorda och alla dörr- och fönsterkarmar var skitiga. Inte ens golven var skurade ordentligt.
- Man kan bara spekulera I hur de människorna har levt.

Fredag morgon ringer jag till Nils Flyttstäd som kommer upp till lägenheten vid kl10. En bedömning gjordes att han behövde ta in en kille till och jobba tills dagen därpå för aff få rent allt. Lyckligtvis blev de klara på fredagen, vid sådär 20 på kvällen.

Ett stort tack till er för att ni kunda dyka upp så snabbt och att ni verkligen kan jobba när det krävs!

Jag rekomenderar verkligen er som läser detta att välja Nils Flyttstäd!
Show more
Oskar Thunmarker - flyttstäd inom Linköping
13.07.18
Ert omdöme
Jag flyttade inom Linköping och har använt mig av Nils Flyttstäd. Utöver själva städningen, som i sig var helt perfekt utan några som helst anmärkningar, gick Nils "above and beyond" genom att erbjuda sig hjälpa mig att hissa ner en stor soffa från en loftgång 2 våningar upp i luften till marken.

Stort tack Nils! Rekommenderas starkt. Jag kommer att höra av mig igen vid nästa flytt!
Show more
Toppjobb!
26.06.18
Ert omdöme
Skinande rent från golv till tak. Konkurrenskraftigt pris och dessutom hittades min vigselring. Tack för ett strålande jobb!
Show more
Flyttstädning 140kvm i Linköping
13.06.18
Ert omdöme
Trevligt tillmötesgående och bra utfört arbete . Supernöjd
Kan varmt rekommendera:
Show more
Flyttstädning av stor våning
24.05.18
Ert omdöme
Nils gjorde ett strålande jobb när han flyttstädade min våning i centrala Linköping. Allt ifrån golv, lister, väggar, badrum, kök och fönster. Vill ni ha en flyttstädning med bra resultat tveka inte utan nyttja Nils flyttstäd.
//J
Show more
Lägenhet i Linghem
10.02.18
Ert omdöme
Fantastiskt duktig firma som varit enkla att kommunicera med, varit oroligt trevliga och duktiga och dessutom för ett toppenpris!! Ska rekommenderas till alla mina vänner som ska flytt
Show more
Flyttstädning 140kvm i Linghem, Linköping
22.01.18
Ert omdöme
Bra insats. Städningen var inte lätt. Endå försökte företaget att lösa fallet på ett bra sätt. Det fanns en mycket bra kommunikation mellan oss. Nils är mycket duktig. Från min sidan kan jag bara rekommendera han och hans företag.
Show more
Flyttstädning 126 kvm i Norrköping
20.01.18
Ert omdöme
Suveränt bra städat till ett toppenpris! Jättenöjda!
Agneta och Pelle Norrköping
Show more
Flyttstädning 80 kvm i Linköping
02.01.18
Ert omdöme
Toppen!
Show more
Hemstädning 85kvm ett tillfälle i Norrköping
12.12.17
Ert omdöme
Bra utfört arbete till ett skapligt pris.
Show more
Flyttstädning av 95kvm i Linköping
13.11.17
Ert omdöme
Jag ringde Nils med kort varsel och han ställde glatt upp även att han påpekade att han hade alldeles för många kunder för tillfället. Det gladde mig då han överlägset lämnat det bästa priset. Nils och hans medarbetare var på plats på överenskommen tid och satte genast igång. Det märktes ganska fort att de inte kommit för annat än vad de var lejda för. De jobbade fort och metodiskt med ett strålande resultat, jag har faktiskt inget att anmärka på vad gäller resultatet. Även då ett par fönster var svåra att komma åt fick jag inga klagomål om detta utan de löste det själva på ett innovativt sätt. Hyresvärden likt mig var nöjd med resultatet och besiktningen gick igenom med blanka papper. Inte bara gjorde Nils Flyttstäd ett bra jobb men de var väldigt trevliga och tillmötesgående. Jag hade lämnat ett antal taklampor som jag tänkt plocka ner efter städningen men det behövde jag inte då de gjorde det åt mig utan något pristillägg.

Jag skulle glatt använda Nils Flyttstäd igen, utan tvekan!!!
Show more
Flyttstädning 65 kvm i Norrköping
11.11.17
Ert omdöme
Mycket bra kämpat med en mardrömslägenhet på 65 kvm. Trots en hård besiktningskvinna som underkände första städningen så lyckades Du återhämta dig på andra försöket.
Väl värt de extra pengarna.
Show more
Flyttstädning 73kvm i Linköping
08.11.17
Ert omdöme
Snabb och trevlig kontakt, bra pris och ett väl utfört jobb. Skulle definitivt rekommendera Nils!
Show more
Flyttstädning 66 kvm i Linköping
31.10.17
Ert omdöme
Gjorde ett kanonjobb med att flyttstäda en sliten lägenhet, mycket grundlig och noggrann städning. Slet hårt med att få rent spisen med ingrodd smuts med ett strålande resultat!
Show more
Flyttstädning 74kvm i Linköping
13.10.17
Ert omdöme
Jag valde Nils flyttstäd pga han göra en riktigt bra job jag var jätte nöjd med städningen 100 procent han är best noggrant och duktiga
Show more
Flyttstädning till lägenhet på 58kvm i Linköping
12.10.17
Ert omdöme
Mycket bra utfört arbete. Kunde inte ha gjort det bättre själv!
Show more
Flyttstädning 67 kvm i Linköping
22.09.17
Ert omdöme
Vad man begär av en städtjänst!
Show more
Flyttstädning 65kvm i Norrköping
21.09.17
Ert omdöme
Totalt professionellt och kost-effektivt jobb, det bästa resultatet i den billigaste prisen! Jag skulle värmt rekommendera Nils Flyttstäd i alla som söker ett bra, pålitlig och billigt val för flyttstäd!
Konstantinos Ntemos, Norrköping.
Show more
Flyttstädning 55 kvm i Norrköping
14.09.17
Ert omdöme
Kanon! Bra städat och inga anmärkningar under besiktning. Mycket bra kontakt under hela processen från bokning till dagarna efter städning
Show more
Flyttstädning 140 kvm i Mjölby
11.09.17
Ert omdöme
Vi är jättenöjda med städning och service!
Show more
Flyttstädning 57m2 i Linköping
03.09.17
Ert omdöme
Trevlig, duktig och extremt flexibel, anpassade sig efter våra behov och gjorde allt för att vi skulle få ihop schemat inför flytt. Tack för hjälpen!!
Show more
Hemstädning i Norrköping, 30 kvm.
17.08.17
Ert omdöme
Fick snabb hjälp med städning. 2 dagar efter kontakt. Mycket duktig, effektiv o nogrann.
Kan verkligen rekommendera Nils.
Mvh Gunilla
Show more
Flyttstädning 78 kvm i Linköping
13.08.17
Ert omdöme
Smidigt!
Show more
Flyttstädning 112kvm i Norrköping
08.08.17
Ert omdöme
Gjorde ett väldigt bra jobb och det var inga anmärkningar efter städbesiktningen. Rekommenderar varmt!
Show more
Flyttstädning 45m2 i Linköping
29.07.17
Ert omdöme
Superbra!
Show more
Flyttstädning 95kvm i Linköping
26.07.17
Ert omdöme
Mycket snabb och smidig kommunikation. Städningen gick enl "reglerna" och fick inga anmärkningar från hyresvärden. Nils lämnar förstås garanti om något inte skulle vara godkänt. Bra pris också! Rekommenderas varmt!
Show more
Flyttstädning 65 kvm i Norrköping
25.07.17
Ert omdöme
Så nöjd! Rekommenderar alla Nils flyttstäd! Noggrann och toppen-service! Tusen tack!
Show more
Flyttstädning av källarvåning i Skänninge, Mjölby
21.07.17
Ert omdöme
Nils flyttstäd utförde en komplett flyttstädning på väldigt kort varsel av vårt hus och resultatet blev utmärkt. Har haft att göra med andra städföretag tidigare men aldrig sett en sådan noggrannhet av städningen. Jag var lite skeptisk först då jag noterade att företaget var nystartat och att priset var bra så förväntade mig inte så bra resultat. Detta tillsammans med trevligt bemötande och punktlighet kan jag inte annat än ge Nils städ mina bästa rekommendationer!
Show more
Flyttstädning 37 kvm i Norrköping
18.07.17
Ert omdöme
Trevlig och bra kommunikation och väl utfört jobb!
Show more
Flyttstädning 75m2 i Linköping
07.07.17
Ert omdöme
Trevlig, flexibel och ordentlig städning! Rekommenderar Nils Flyttstäd till andra.
Show more
Flyttstädning 74 kvm i Linköping
06.06.17
Ert omdöme
Mycket bra städat och smidig kontakt.
Show more
Flyttstädning 67kvm i Linköping
06.06.17
Ert omdöme
Han har inte varit hos oss ön men han är supertrevlig på telefon!
Show more
Flyttstädning 55 kvm i Linköping
06.06.17
Ert omdöme
Fungerade smidigt. Nils gjorde jobbet själv och ingen inhyrd 3:e part. Ambitiöst, noggrant & pålitligt, precis som man skulle önska att det alltid var. Rekommenderas varmt!
Show more
Flyttstädning 130 kvm i Linköping
31.05.17
Ert omdöme
Snabb och smidig service!
Show more
Flyttstädning, 95m2 i Linköping
05.05.17
Ert omdöme
Mkt bra!
Show more
Storstädning 72 kvm i Linköping
28.04.17
Ert omdöme
Hann med mycket på kort tid och ställde med kort varsel.
Show more
Flyttstädning 37 kvm i Linköping
19.04.17
Ert omdöme
Snabbt svar och löste allt smidigt
Show more
Hemstädning 55kvm ett tillfälle i Linköping
18.04.17
Ert omdöme
Bra och smidigt
Show more

Om Nils Flyttstäd

Vi tror på att kombination av väl utförda jobb med bästa pris är för våra kunder det viktigaste.

Vi finns nära dig i Linköping men hjälper kunder i hela Östergötland.

Kontakta oss

För mer information eller för bokning kontakta oss.

Nils Rösing - Nils Flyttstäd
Tel. 0723-13 60 47
E-post: info@nilsflyttstad.se